Tio tecken på din uppvaknande!

Du kanske får världens chock när du plötsligt vaknar upp och inser att du, bildligt talat, blivit  utkastad från 58 våningen liggandes i din egen säng och nu ser du till din fasa bara asfalten där nere närma sig snabbt. Du känner att allt är så overkligt och skrämmande, och visst har du vaknat upp, men kanske inte under de bästa förutsättningarna för allt det du ser känns hopplöst.

Eller så kanske du reagera som jag. I flera veckor blev jag inåtvänd i någon meditativt tillstån där jag bara uppfattade omvärlden genom en svag dimma pga mina inre tankar som for kors och tvärs i min hjärna dygnet runt.

Då jag är bibeltroende så fick jag faktiskt min andra uppvaknande. Utifrån min tro känner jag till varför det ser ut som det gör men jag visste inte fram till då hur pass mycket vi faktiskt är manipulerade och på exakt vilka sätt. Så jag var medveten om hur situationerna var men nu fick jag för första gången helt plötsligt se vad som faktiskt finns bakom denna teaterkuliss. Och jag såg allt knivskarpt! Nu förstår jag även exakt hur det hela går till inta bara varför.

Men som sagt är stegen många innan någon uppvaknande sker. Dagligen överöses vi av den media brus som råder omkring oss och där vi bara lyckas uppfatta en bråkdel av allehanda information. Pga vår uppskruvade tid och att vi är stressade och uttröttade uppfattar vi bara det som är tydligast. Och detta som är tydligast är faktiskt Världsbyggarnas propaganda.

Men fler och fler människor börjar finna sig i att de inte känner igen sig i det stora sammanhanget och att någonting har gått fruktansvärt fel. Man börjar därför söka svaren genom att gå in i sig själv och frågar sig; “Varför händer allt detta?
Michael Delavante inspirerade mig att skriva min egen lista på “Tio tecken på uppvaknande!” Här är den och jag hoppas att du en dag skall ha gått igenom dem alla.
* * *
1). Du börjar känna avsky mot reklam och all “osynlig” påverkan. Du har slutat titta och lyssna på reklam samtidigt som du har en skylt på dörren där det står “Ej reklam!”

2). Att betala för nyheter i form av tidningar har du slutat med eftersom man där ändå inte ser någon skillnad av nyhetsrapporteringarna oavsett vilken tidning du skulle valt att köpa.
3). Du gör egna research på tillförlitliga ställen och upptäcker till din stora förvåning att vår officiella historiebeskrivning är utsatt för manipulation och censur av en liten elit, de s.k. Världsbyggarna. 

4. Då du inser att media är det främsta styrmedlet för Världsbyggarna och de vassaste redskapen för hjärntvätt och manipulation ser du mindre och mindre på TV.

5. Du inser att alla politiker har en agenda sidan om sin politiska, dvs sin egen karriär och sin “klubbs” intressen, och som alla sitter vid samma bord och ljuger och ljuger för den stora massan.

6. Du ifrågasätter din religion och de doktriner som är förknippade med den och kommer underfund med att Världsbyggarnas mål även här är att härska över massan genom att söndra, och detta genom de olika prästklasserna inom de olika religionerna.

7. Du inser det absurda i att de människor på jorden som faktiskt skapar minst produktivitet (eliten)  i form av något som faktiskt tjänar samhället tjänar mycket mer pengar, än de som jobbar och sliter mest.

8. Du slutar rösta då du vet att det hela är ett spel för Världsbyggarna och att det finns en skuggregering bakom kulisserna som drar i de flesta trådarna vare sig vi vill eller inte.

9. Du vill öppet samtala om djupare samhällsproblem genom din ny vunna  perspektiv och där du också börjat ställa frågan; “Varifrån får denna elit sin brinnande ondska då de bokstavligt talat är villiga att trampa över lik som de gärna om och om offrar i de olika krigens namn?

10. Du har nått pyramidens topp, och inser att allt detta i slutändan måste handla om ren ondska där all sunt förnuft i världen verkar vara som bortblåst och andra krafter måste vara inblandade. Du inser att dina intelligentaste vänner är som hypnotiserade och köper fullt ut den officiella versionen av “verklighet” medan du söker något mer i tillvaron och inser att du inte kommer att sluta vända på alla stenar tills du finner sanningen och kanske meningen med allt.


* * *