Om Tom Grimeton

Jag som driver Världsbyggarna heter Tom Grimeton och arbetar som marknadschef och konsult inom försäljning, grafisk design och som copywriter. Jag “paketerar varor” till olika målgrupper och använder sedan olika kända instrument att få konsumenter att köpa företagets idéer och produkter. Jag agerar även som marknadsstrateg inom företaget för att leda branschen “framåt”.

Kort och gott, jag arbetar med att få konsumenter att nappa på smarta koncept som jag själva skapar och sälja in idén som den bästa. Det positiva i mitt fall är att jag uteslutande jobbar med premium produkter.

Mina funderingar om globala företag och fenomen

Jag har snart i tjugo år funderat och studerat på ett djupare plan över människans faktiska utsatthet av främst globala företag och fenomen. Men de senaste årens globala händelser med företag och banker har bekräftat mina misstankar. Det avancerade kugghjuls systemet som är igång  visar en klar centralisering, eller globalisering där en liten klick människor blir rikare och köper upp allt från fabriker till kedjor runt om i världen. I själva verket äger de det mesta som produceras, de äger de olika globala återförsäljningskedjorna, de styr och påverkar medierna som skapar trender och kan förpacka varorna på ett sätt som passar människor i olika världsdelar.

Frågan som jag allt oftare ställde mig

Frågan som automatiskt dyker upp är om vi egentligen har några val eller om allt är medvetet uppdukat och preparerat för oss, redo att konsumeras så fort någon trycker på knappen. Frågar du mig säger jag att allt bygger på ut studerad psykologi, men här i en global skala som bara gynnar en liten klick elit att bli ännu rikare. Men den största faran ligger i att de blir en maktfaktor att räkna med på olika sätt då flertalet av dessa faktiskt är bankirer och lånar pengar till bl.a. olika storföretag och regeringar runt om i världen. Dessutom försätter deras medvetna men tvivelaktiga affärer länder i ekonomiska kriser som i slutändan ytterligare skapar lånebehov från bankerna. Vid stora lån som aldrig kan betalas av fastän man försöker är långivaren den egentliga ägaren över företaget eller staten hur illa detta än låter.

Världsbyggarna

Så globaliseringen kanske inte var så bra trotts allt? Till och med bibeln talar om en globalisering genom att alla nationer skulle “gå ihop” under en speciell tid i historien, närmare bestämt i dagarnas slutskede. Fenomenet personifieras genom en liten klick människor som äger det mesta i världen (ja faktiskt även de skuldsatta ländernas politiska maktelit) och som jag har valt att kalla Världsbyggarna.

Med denna hemsidan vill jag avslöja Världsbyggarnas falsk spel och mörkläggningar. Vi går nu in i en era som vi aldrig tidigare skådat och i en snar framtid kommer en tydlig maktskifte (egentligen en centralisering av makten till ett globalt organ) att äga rum och som kommer verka vara naturlig och i tiden.

Lär mer om vad som är syftet med denna hemsida under “Om”/”Syftet med hemsidan”