Sweet Misery – A Poisoned World

Aspartam är ett konstgjort sötningsmedel, en syntetisk tillsats i livsmedel. Det är det är en onaturlig produkt som ställer till den i vår organism.
Molekylen består av tre delar varav två är aminosyror. Den ena aminosyran heter fenylalanin, vilket är omkring 50% av molekylen och den andra heter asparaginsyra, och utgör 40%. De övriga 10% är så kallade Metyl Ester, som så snart det blir svalt omvandlas till metanol. Metanol är trä alkohol, vilket är giftigt för kroppen.
Aspartam kom tillvärlden som en investering av Donald Rumsfeld, som då bortsåg från det dödliga effekterna proven visade. Världsbyggarna skulle kunna tjäna mycket pengar på molekylen men också göra människor sjuka i det långa loppet.
Ta en ordentlig titt på denna dokumentär som visar hur farligt konstgjord sökningsmedlet Aspartam är. Från dess historia till dess effekter. Denna film lär chocka de ännu omedvetna människor. Du lär nog kolla på innehållsdeklarationerna nästa gång du handlar efter denna film. Klicka på den lilla bilden om du vill se en trailer (YouTube) först (1.23 minuter).
Se hela dokumentären här (1,30 timmar):

http://www.youtube.com/watch?v=DJ0lEZQF1-Y=player_embedded